συναγερμοί σπιτιών σημεία ελέγχου

Σκέφτεστε να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας ένα σύστημα συναγερμού; Η γνώση 8 κρίσιμων σημείων για το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν και την κατάλληλη εταιρία εγκατάστασης, θα σας προστατέψει από δυσάρεστες εκπλήξεις και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Κέντρο Λήψης Σημάτων

Η σύνδεση ενός συστήματος συναγερμού με το Κέντρο Λήψης Σημάτων εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη στον ιδιοκτήτη του, με σημαντικότερο όλων, την άμεση ειδοποίηση της Άμεσης Δράσης, αλλά και του ίδιου του ιδιοκτήτη, σε περίπτωση διάρρηξης.

συναγερμοί παραγωγής ομίχλης

Έχετε ή σκέφτεστε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο; Οι συσκευές παραγωγής ομίχλης δημιουργούν μια επιπλέον δικλείδα ασφαλείας, που είναι σχεδόν αδύνατο να υπερνικήσει ο οποιοσδήποτε διαρρήκτης.

home safety

Η μονάδα GSM/GPRS είναι ένα απαραίτητο εξάρτημα ενός συστήματος ασφαλείας διότι σας προστατεύει από τον κίνδυνο αδυναμίας επικοινωνίας του συστήματός σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων. Όμως, θα πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να λειτουργεί αποτελεσματικά.

πιστοποίηση εγκαταστατών συστημάτων ασφαλείας

Ποιες πιστοποιήσεις υποχρεούνται από το Νόμο να φέρουν οι εταιρίες εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας και γιατί πρέπει να βεβαιωθείτε για την ύπαρξή τους.

μπαταρίες συναγερμού

Έχετε αγοράσει ένα σύστημα συναγερμού για το σπίτι ή την επιχείρησή σας και δεν κάνετε προληπτική συντήρηση; Αν ναι, σκεφθείτε το σοβαρά. Χωρίς συντήρηση, διατρέχετε τον κίνδυνο να σας προδώσει το σύστημά σας και να σας βάλει σε μπελάδες.

καλώδια συναγερμού

Τα καλώδια συναγερμού δεν χρειάζεται να αλλοιώνουν την αισθητική του χώρου. Αρκεί - κατά την τοποθέτησή τους - να εφαρμοσθεί μία συγκεκριμένη τεχνοτροπία.

cctv camera εξωτερικού χώρου

Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που θέτουν οι πελάτες μας πριν αγοράσουν μια κάμερα, είναι αν θα πρέπει να αγοράσουν IP ή αναλογική κάμερα.

Η τεχνολογία έχει κάνει τεράστια βήματα τα τελευταία χρόνια και αυτό που νομίζατε ως ενδεικτική λύση, ίσως να μην ισχύει πλέον.

μελέτη χώρου για εγκατάσταση συναγερμού

Η μελέτη του χώρου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ορθή εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού και την πλήρη προστασία σας από όλα τα πιθανά σενάρια διάρρηξης.

Πώς μπορείτε όμως να αξιολογήσετε επαρκώς μια μελέτη για το σπίτι σας που γίνεται από μια εταιρία Συστημάτων Ασφαλείας; Πώς μπορείτε να κρίνετε αν έχουν ληφθεί υπόψη όλοι οι σημαντικοί παράγοντες; Τι πρέπει να περιέχει η μελέτη αυτή;