Ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού Paradox της σειράς Spectra SP αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

Κεντρική Μονάδα Συναγερμού Πληκτρολόγια Ελέγχου Σειρήνες Συναγερμών Αισθητήρες Κίνησης Μαγνητικές Επαφές Μονάδα GPRS Mobile App Λογισμικό

 

Κεντρική Μονάδα Συναγερμού Paradox Spectra SP

SP spectraΗ κεντρική μονάδα συναγερμού αποτελεί τον πυρήνα ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού.

Η Κεντρική Μονάδα SPECTRA SP της Paradox έχει σχεδιασθεί ώστε να προσφέρει υψηλότερη ασφάλεια, περισσότερη ευελιξία και ευκολότερο χειρισμό σε σχέση με ένα κοινό σύστημα συναγερμού.

Η επαναστατική λειτουργία StayD αντιπροσωπεύει μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην έννοια της προστασίας. Με τη StayD λειτουργία, το σύστημα συναγερμού μπορεί να είναι μονίμως οπλισμένο και αφοπλίζεται όταν εισέλθετε στο χώρο, ενώ οπλίζεται αυτόματα μετά από το χρονικό διάστημα που έχετε ορίσει.

Αντιθέτως, τα συμβατικά συστήματα συναγερμών είναι μονίμως αφοπλισμένα και πρέπει να οπλισθούν για να παρέχουν την απαιτούμενη προστασία.

Η σειρά Paradox Spectra SP προσφέρει μια σειρά πολλαπλών ωφελειών, τα οποία παρουσιάζονται παρακάτω.

Multipath communication

Με τη σειρά συστημάτων συναγερμού SP της Paradox, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση του συστήματός σας, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα συμβάντα του συστήματός σας, να ελέγχετε το σύστημά σας (αφοπλισμός/οπλισμός, άνοιγμα πόρτας γκαράζ κλπ) και να στέλνετε αναφορές για τα συμβάντα του συστήματός στο Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Το σύστημα συναγερμού της Paradox στέλνει μηνύματα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων μέσω των ακόλουθων μέσων:

 • Internet & email
 • GSM/GPRS ή SMS
 • Φωνητικά μέσω τηλεφωνικής γραμμής pstn/isdn.

Απομακρυσμένος και ασύρματος έλεγχος

Ο χειρισμός ενός συστήματος συναγερμού Paradox είναι πλέον πιο εύκολος και απλός από ποτέ. Μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού στην οθόνη του smartphone σας, να οπλίζετε και να αφοπλίζετε το σύστημά σας ή να στέλνετε σήμα πανικού στο Κέντρο Λήψης Σημάτων, να ανοίγετε πόρτες, γκαραζόπορτες, ρολά, να ανάβετε τα φώτα, τη θέρμανση, τον κλιματισμό κλπ.

Ευελιξία

Τα συστήματα συναγερμού της Paradox προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα ασφαλείας ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του ιδιοκτήτη.

Ειδικότερα, μπορείτε να οπλίσετε μία ή περισσότερες ανεξάρτητες ζώνες (χώρους) εντός του σπιτιού σας, ενώ οι υπόλοιπες περιοχές (χώροι) να είναι αφοπλισμένες. 

Για παράδειγμα, μπορείτε να οπλίζετε μόνο την κεντρική είσοδο και τα πατζούρια του σπιτιού σας όταν βρίσκεστε εντός του σπιτιού και να μην ανησυχείτε για ενδεχόμενη ενεργοποίηση του συναγερμού εφόσον κινείσθε εσωτερικά.

Ομοίως, αν έχετε μονοκατοικία με κήπο, μπορείτε να οπλίσετε το σύστημά σας περιμετρικά της αυλής και τα παιδιά σας ή εσείς να κινείστε άνετα εντός της αυλής ή του σπιτιού.

Το ίδιο μπορεί να γίνει και με κάθε άλλη περιοχή (χώρο) του συστήματός σας (πχ. υπόγειο, υψηλότερος όροφος κλπ), ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας.

Επεκτασιμότητα

Τα συστήματα συναγερμού της σειράς Spectra SP της Paradox διατίθενται σε μοντέλα από 4 έως 32 ζώνες.

Διατίθενται τα ακόλουθα πέντε (5) μοντέλα, ανάλογα με τις αρχικές απαιτήσεις του χώρου:

 • SP4000 (4 ζώνες)
 • SP5500 (5 ζώνες)
 • SP6000 (8 ζώνες)
 • SP65 (9 ζώνες)
 • SP7000 (16 ζώνες) 

Μπορείτε να επιλέξετε ένα σύστημα με τον ελάχιστο αριθμό ζωνών, ανάλογα με τις βασικές ανάγκες σας ή τον προϋπολογισμό σας, και να αναβαθμίσετε το σύστημα με περισσότερες ζώνες μελλοντικά.

 

Πληκτρολόγια Ελέγχου

 

TM70 Πληκτρολόγιο Αφής 7''

TM70 πληκτρολόγιο αφής 7 ιντσών paradox

Το πληκτρολόγιο TM70 της Paradox είναι ένα λεπτό πληκτρολόγιο με κομψό σχεδιασμό.

Έχει έγχρωμη οθόνη αφής 7'' υψηλής αντίθεσης και φωτεινότητας, με διασθητικό σχεδιασμό - βασισμένο σε εικονίδια - για εύκολη και γρήγορη πλοήγηση μέσω μενού.

Με επιπλέον προσθήκη κάρτας micro SD, μπορεί να λειτουργήσει σαν ψηφιακή κορνίζα.

 

Σειρήνες Συναγερμών

 

Εξωτερική Σειρήνα SIR/V

σειρήνα paradox sir/vΗ αυτόνομη εξωτερική σειρήνα Paradox SIR/V είναι σχεδιασμένη, έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την υψηλότατη ασφάλεια. 

Το κουτί της είναι καλαίσθητο με ενσωματωμένο FLASH. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό Polycarbonate με εσωτερική μεταλλική προστασία από γαλβανισμένη λαμαρίνα. Εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στις όποιες εξωτερικές συνθήκες.

Η σειρήνα Paradox SIR/V είναι πιστοποιημένες κατά EN 50131-4, Security Grade 3, Environmental Class IV.

Αισθητήρες Κίνησης

Οι αισθητήρες εξωτερικού χώρου αποτελούν ένα νευραλγικής σημασίας μέρος ενός συστήματος συναγερμού, αφού εντοπίζουν τον διαρρήκτη και ενεργοποιούν το συναγερμό εγκαίρως πριν την είσοδό του στο χώρο, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο.

Για το λόγο αυτό, οι αισθητήρες κίνησης θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, με ικανότητα εντοπισμού πολύ γρήγορων ή πολύ αργών κινήσεων και παράλληλη απόρριψη φευδών συναγερμών.

 

Μαγνητικές Επαφές

 

Μαγνητική επαφή PS 1541

μαγνητική επαφή PS1541Γενικά χαρακτηριστικά:

 • Αυτοκόλλητη μαγνητική επαφή
 • GAP 12.7 mm
 • Διαστάσεις 38 x 9.5 x 7.5 mm
 • Διαθέσιμα χρώματα: λευκό, γκρι, καφέ

  

Μονάδα GPRS/GSM

 

PCS250 GSM/GPRS Communicator Module

PCS250 communicator moduleΤο module επικοινωνίας PCS250 αποτελεί το επόμενο εξελικτικό βήμα σε ασύρματες λύσεις επικοινωνίας για τους πίνακες ελέγχου Paradox. Παρέχει αξιόπιστη και γρήγορη επικοινωνία μεταξύ του συστήματος ασφαλείας και του κεντρικού σταθμού παρακολούθησης.

Χρησιμοποιώντας τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, το PCS250 αποστέλλει αναφορά στο λογισμικό του σταθμού 24ώρου παρακολούθησης μέσω δύο καναλιών (GPRS/GSM). Το PCS250 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βοηθητική λύση επικοινωνίας για απλή τηλεφωνική γραμμή, ή ως κύρια επικοινωνία όταν το σταθερό δίκτυο δεν είναι διαθέσιμο. Υποστηρίζει δυνατότητες τηλεχειρισμού του συστήματος, επιτρέποντάς σας να το οπλίσετε ή να το αφοπλίσετε με ένα απλό γραπτό μήνυμα. Πάρτε στα χέρια σας τον έλεγχο του συστήματός σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Συνδυάζοντας μια σειρά από νέες τεχνολογίες, σύγχρονο σχεδιασμό και ένα μοντέρνο hi-tech φινίρισμα, το PCS250 επιτρέπει στα συστήματα Paradox να είναι τηλεχειριζόμενα, συνεχώς παρακολουθούμενα και με αξιόπιστη λύση επικοινωνίας.

 

Mobile App

 

Internet Module IP150

IP150 internet moduleΤο IP150 είναι ένα module τοπικής/ διαδικτυακής επικοινωνίας που επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο και παρακολούθηση ενός συστήματος συναγερμού. Χρησιμοποιεί το ασφαλές πρωτόκολλο https μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παραμετροποίηση του IP150 μπορεί να γίνει μόνο από τον εγκαταστάτη ή από εγκεκριμένο διαχειριστή δικτύου.

 

Λογισμικό

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

Ενημερωθείτε Πριν Επιλέξετε

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4