Βρίσκεστε εδώ διότι πιθανότατα θέλετε να προστατέψετε και να διασφαλίσετε τόσο τους ανθρώπους που αγαπάτε όσο και την περιουσία σας.

Για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να ενημερωθείτε. Στην αγορά υπάρχει τεράστια ποικιλία συναφών προϊόντων και υπηρεσιών, τόσο σε επίπεδο κόστους όσο και σε επίπεδο ποιότητας. Πολλά από αυτά είναι ποιοτικά και αξιόπιστα, αλλά υπάρχουν και πολλά αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας.

Θα πρέπει λοιπόν να έχετε μια σχετικά καλή εικόνα για το πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και το κατάλληλο service.

Στην iSecurity κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες σας και τους προβληματισμούς σας. Η διασφάλιση της ηρεμίας σας και η προστασία των ανθρώπων σας και της περιουσίας σας, αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά μας.

Για το λόγο αυτό, εφαρμόζουμε και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις προηγμένων συστημάτων ασφαλείας, οι οποίες ξεκινούν από την άρτια μελέτη του χώρου σας, την εγκατάσταση του κατάλληλου εξοπλισμού και ολοκληρώνονται με τις υπηρεσίες συντήρησης, ώστε να διασφαλίζεται σε μόνιμη βάση η άρτια λειτουργικότητα του εξοπλισμού σας.

Συνεργαζόμαστε μόνο με ποιοτικούς και επώνυμους κατασκευαστές εξοπλισμού - συναγερμοί, κάμερες, συστήματα πυρανίχνευσης, συστήματα ελέγχου πρόσβασης - ώστε να σας παρέχουμε εγγυημένα ποιοτικά προϊόντα, τόσο αναφορικά με τον κεντρικό εξοπλισμό, όσο και με όλα τα μέρη και παρελκόμενά του, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην αξιοπιστία του συστήματος που θα επιλέξετε.

 

PARADOXDAHUAHIKVISIONSAMSUNGSIEMENSBOSCHCADDXDSCHONEYWELL

 

Η iSecurity είναι από τις λιγοστές εταιρίες του κλάδου με ειδική άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας Ι.Ε.Π.Υ.Α. Σημειώνουμε πως η μεγάλη πλειοψηφία των εταιριών εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας (περίπου 70%) δεν διαθέτουν τη σχετική άδεια με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την προστασία σας.

Λειτουργούμε από το 1982 έχοντας αποκομίσει πλούσια εμπειρία στις εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας, τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, νοσοκομεία, εστιατόρια, γυμναστήρια κλπ).

Διαθέτουμε και εφαρμόζουμε σύστημα ISO και έτσι εξασφαλίζουμε την εκτέλεση των καθημερινών λειτουργιών μας με υψηλά ποιοτικά στάνταρντς. 

Επιπλέον, όλοι οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι, πλήρως καταρτισμένοι πτυχιούχοι ηλεκτρονικοί, με εμπειρία και μόνιμη παρουσία στον κλάδο.

Πάνω απ’ όλα, είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε και να μελετήσουμε τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και να σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, που θα προστατέψουν τους ανθρώπους σας και την περιουσία σας.

Στην iSecurity, διασφαλίζουμε την ηρεμία σας. Αυτό είναι το κύριο μέλημά μας.